All Inclusive hotell i Malta

All Inclusive hotell i Malta

Velg blant et stort utvalg av de billigste all inclusive hotell i Malta, finn det perfekte hotellet som passer dine behov og ditt feriebudsjett. Planlegg din billige ferie til Malta med lowcostholidays.no og spar penger - bestill all inclusive hotell i Malta idag! Klikk på et av hotellene nedenfor for mer informasjon og tilgjenglighet.

Show Calendar Show Calendar
 

Det er 13 overnatting valg i Malta:

Vis på kart

Våre beste tilbud

db Seabank Resort & Spa

  Vår vurdering

Mellieha bukt , Malta

Avreise 26 Aug '15, deler, All Inclusive, 7 netter, fra Oslo (Gardermoen)

var 8,021kr pp

7,609kr pp

Mer informasjon >

db Seabank Resort & Spa

  Vår vurdering

Mellieha bukt , Malta

Avreise 26 Aug '15, deler, All Inclusive, 7 netter, fra Oslo (Gardermoen)

var 8,021kr pp

7,609kr pp

Mer informasjon >
Se flere tilbud >

var 165kr Nå fra kun 153krper person per natt

Blue Sea St George's Park & La Vallette Resorts

 
Malta, St Julian's
Blue Sea St George's Park & La Vallette Resorts Blue Sea St George's Park & La Vallette Resorts

Oversikt

Med beliggenhet kun 300 meter fra stranden, er Blue Sea La Vallette Resort perfekt for et prisgunstig opphold på Malta. Blue Sea La Vallette Resort ligger nært både byen og havet, og har en fantastisk beliggenhet i feriestedet St. Julians.

La Vallette tilbyr morsom og komfortabel innkvartering for grupper, familier og par som ønsker en livlig og underholdende ferie på Malta. Med en beliggenhet in...

var 165kr Nå fra kun 153krper person per natt

Blue Sea San Anton Hotel & Apartments

 
Malta, Bugibba
Blue Sea San Anton Hotel & Apartments Blue Sea San Anton Hotel & Apartments Restaurant Exterior Property Amenity Property Amenity

Oversikt

Blue Sea San Anton Hotel & Apartments ligger 500 meter fra den berømte strandpromenaden, og tilbyr rimelig innkvartering for Maltas feriegjester.

San Anton Eiendommen ligger på motsatt side av Blue Sea Santa Maria Hotel & Apartments, og regnes som en av Maltas lengste etablerte hotell. Hotellrom og leiligheter omgir et utendørsbasseng og en liten hage.

Fasilitetene inkluderer air-condition i...

var 165kr Nå fra kun 153krper person per natt

Blue Sea Bugibba Hotel & Apartments

 
Malta, Bugibba
Blue Sea Bugibba Hotel & Apartments Blue Sea Bugibba Hotel & Apartments

Oversikt

Blue Sea Bugibba Hotel & Apartments ligger i kystbyen Bugibba, og er et herlig hotell som er ideelt for gjester som ønsker en fantastisk ferie på Malta. Hotellet byr på en rekke fasiliteter, inkludert et stort svømmebasseng hvor gjestene kan kose seg i solen etter en travel dag med sightseeing. Det finnes også et innendørsbasseng, ikke åpent i juli, august og september, og et boblebad hvor man kan...

var 189kr Nå fra kun 177krper person per natt

Blue Sea Santa Maria Hotel & Apartments

 
Malta, Bugibba
Blue Sea Santa Maria Hotel & Apartments Blue Sea Santa Maria Hotel & Apartments

Oversikt

Blue Sea Santa Maria Hotel & Apartments ligger i den livlige, men likevel fredelige området Bugibba i St Paul’s Bay. Det ligger 500m unna den lange strandpromenaden som går forbi strender og det nye nasjonal-akvariet og et nærliggende casino. Hotellet ligger bare 150m fra hovedbuss-stasjonen, der det går busser til Valletta, Sliema og nordsiden av Malta.

Blue Sea Santa Maria Hotel & Apartments ...

var 318kr Nå fra kun 294krper person per natt

Hotel Qawra Palace

 
Malta, Qawra
Hotel Qawra Palace Hotel Qawra Palace Swimming Pool Guest Room Exterior Swimming Pool

Oversikt

Hotel Qawra Palace nyter en misunnelsesverdig beliggenhet med utsikt over Salina Bay og tilbyr rimelig luksus hvor rikelig med hotellfasiliteter kompletteres av en varm, avslappet og vennlig atmosfære. Qawra tilbyr pittoreske omgivelser med en imponerende promenade som strekker seg til nabostedet Bugibba som har massevis av barer, restauranter og butikker som du kan nyte på din ferie på Malta.

Ho...

var 365kr Nå fra kun 342krper person per natt

Ramla Bay Resort

 
Malta, Mellieha bukt
Ramla Bay Resort Ramla Bay Resort

Oversikt

Ramla Bay Resort er et firestjerners kompleks som ligger på en stille, rolig og tilbaketrukket halvøy på den nordlige kysten av Malta og har utsikt mot øyene Gozo og Comino. Dette storslåtte komplekset tilbyr sine gjester omfattende fasiliteter og luksuriøse rom, ideelt for en unik strandferie. Selve hotellet er fantastisk utformet, og har flotte All-inclusive pakker.

Gjester på Ramla Bay Resor...

var 365kr Nå fra kun 342krper person per natt

Soreda Hotel

 
Malta, Qawra
Soreda Hotel Soreda Hotel Restaurant Sports and Entertainment Pool Pool

Oversikt

Soreda Hotel i Qawra er et fire-stjerners hotel som har en naturskjønn beliggenhet på Malta - nær feriestedene St Paul’s Bay og Bugibba. Soreda Hotel er ideelt for en avslappende ferie hvor du k...

var 471kr Nå fra kun 447krper person per natt

Seashells Resort at Suncrest

 
Malta, Qawra
Seashells Resort at Suncrest Seashells Resort at Suncrest

Oversikt

Seashells Resort at Suncrest ligger langs St. Pauls strandpromenade i det pittoreske feriestedet Qawra på Malta, med nydelig utsikt over Middelhavet. Den nærmeste stranden er cirka en kilometer fra hotellet. Qawra ligger 11 km fra den gamle hovedstaden Mdina og 16 km fra Valletta, og er et ideelt utgangspunkt for en morsom ferie i solen, så bestill din ferie til Qawra dag.

Hotellet ligger 24 km ...

var 577kr Nå fra kun 541krper person per natt

Dolmen Resort Hotel & Spa

 
Malta, Bugibba
Dolmen Resort Hotel & Spa Dolmen Resort Hotel & Spa

Oversikt

Dolmen Resort Hotel & Spa har en misunnelsesverdig beliggenhet ved stranden i St. Paul Bay, og tilbyr eksklusiv innkvartering med et uovertruffent utvalg av fasiliteter og tjenester som vil holde alle aldre underholdt. Føl deg som hjemme i et av de moderne og vakre gjesterommene som alle kan skilte med utsikt over havet eller øya. Satellitt-TV, minibar, safe og skrivebord er bare noen av det uende...

var 906kr Nå fra kun 859krper person per natt

db Seabank Resort & Spa

 
Malta, Mellieha bukt
db Seabank Resort & Spa db Seabank Resort & Spa

Oversikt

db Seabank Resort & Spa ligger 30 meter fra stranden i Mellieha Bay på nordsiden av øya. Hotellet har sitt eget spa med en rekke skjønnhets- og velværebehandlinger. Byen er fredelig og relativt underutviklet. Det er mange butikker, barer og restauranter langs bukta. Mellieha Bay har en av Maltas få sandstrender. Dette er også Maltas lengste sandstrand, og er i svært god stand.

Hotellets fasili...

Etter salget

For forespørsler etter billettkjøp vennligst sjekk vår FAQ seksjon eller logg inn til min bestilling