All Inclusive hotell i Rhodos

All Inclusive hotell i Rhodos

Velg blant et stort utvalg av de billigste all inclusive hotell i Rhodos, finn det perfekte hotellet som passer dine behov og ditt feriebudsjett. Planlegg din billige ferie til Rhodos med lowcostholidays.no og spar penger - bestill all inclusive hotell i Rhodos idag! Klikk på et av hotellene nedenfor for mer informasjon og tilgjenglighet.

Show Calendar Show Calendar
 

Det er 22 overnatting valg i Rhodos:

Vis på kart

var 255kr Nå fra kun 232krper person per natt

Doreta Beach Resort & Spa

 
Rhodos, Tholos
Doreta Beach Resort & Spa Doreta Beach Resort & Spa

Oversikt

Doreta Beach Resort ligger på en pen strand nær Theologos (Tholos) på nord-vestkysten av Rhodos. Hotellets 130 meter private strand er blitt tildelt europeisk blått flagg de siste fire årene, noe som er et tegn på renhet og kvalitet, og det tilbys også solsenger og parasoller for din komfort. Det er en bussholdeplass ved hovedveien som tilbyr regelmessige avganger til Rhodos by, som ligger 16 kilo...

var 360kr Nå fra kun 337krper person per natt

Belair Beach Hotel

 
Rhodos, Ixia
Belair Beach Hotel Belair Beach Hotel

Oversikt

Belair Beach Hotel ligger i den berømte bukten Ixia på vestkysten av Rhodos, bare noen skritt fra stranden. Det er mange barer og restauranter rundt Bel Air Hotel og Ixia har en fantastisk strand og utmerkede resort fasiliteter, et ideelt sted for en avslappende ferie på Rhodos - så bestill i dag!

Dette 4-stjerners Hotellet har 164 romslige og moderne rom, alle med air condition, satellitt TV, kj...

var 105kr Nå fra kun 93krper person per natt

Hotel Filerimos

 
Rhodos, Ialyssos
Hotel Filerimos Hotel Filerimos

Oversikt

TILGJENGELIG FRA MAI TIL OKTOBER -

Hotel Filerimos har en vakker beliggenhet i feriestedet Ialyssos, og garanterer avslapning og en flott familie ferie. Hotellet plasserer deg innen rekkevidde av feriestedet viktigste strand (10 minutters gange ) - ideelt for svømmere og vannsport.

Hotel Filerimos har 2 store svømmebasseng, med broer og fossefall. Bassengområdene er også omgitt av store solt...

var 116kr Nå fra kun 105krper person per natt

Iris Hotel Rhodes

 
Rhodos, Afandou
Iris Hotel Rhodes Iris Hotel Rhodes

Oversikt

Iris Hotel & Studios er et moderne og avslappende familiehotell som ligger i en åsside 300 meter fra sentrum av Afandou, der du finner et utvalg av restauranter, barer, diskotek, nattklubber, butikker og supermarkeder. Hotellet ligger kun 1 km fra den berømte Afandou-stranden.

Dette hotellet har 54 gjesterom innredet i en moderne stil, alle med møblerte balkonger eller terrasser, telefon, bad ...

var 151kr Nå fra kun 140krper person per natt

Thalia Hotel

 
Rhodos, Pefkos
Thalia Hotel Thalia Hotel

Oversikt

Thalia Hotel er et 3-stjerners hotell som tilbyr enkel innkvartering i et familiedrevet, fredelig hotell, beliggende i en rolig del av Pefkos. Her kan gjestene nyte den romslige TV-loungen med satelitt-TV, og hotellet tilbyr også valuteveksling og kveldsunderholdning. I høysesongen kan du oppleve greske netter, karaoke, og autentisk gresk mat og dans....

var 163kr Nå fra kun 151krper person per natt

Hotel Loutanis

 
Rhodos, Kolymbia
Hotel Loutanis Hotel Loutanis

Oversikt

Loutanis Hotel ligger ca 600 meter fra den vakre Afandou-stranden og 700 meter fra Kolymbia-stranden. Kolymbia ligger 24 km fra Rhodos by, 12 km fra Faliraki og 6 km fra den 18-hulls Afandou International Golf Course, og har en rolig, vakker beliggenhet nær Tsambika fjell og EPTA Piges kildene.

Hotel Loutanis ligger mellom Afandou stranden og Kolymbia stranden i den vakre feriebyen Kolymbia på ...

var 163kr Nå fra kun 151krper person per natt

Meliton Hotel

 
Rhodos, Tholos
Meliton Hotel Meliton Hotel Tennis Court Featured Image Business Center Lobby Sitting Area

Oversikt

TILGJENGELIGE mai til oktober - Det familiedrevne tre-stjerners Meliton Hotel ligger på den nordvestlige kysten av Rhodos, en km fra sentrum av den tradisjonelle og vakre landsbyen Tholos og har blitt renovert sommer sesongen 2008.

Den nærmeste stranden er mindre enn 1 km unna, og en planlagt buss starter rett utenfor hotellet 2 ganger hver dag. En minibuss er også gratis tilgjengelig fra hote...

var 174kr Nå fra kun 163krper person per natt

Happy Days Hotel

 
Rhodos, Tholos
Happy Days Hotel Happy Days Hotel

Oversikt

Happy Days Hotel ligger på vestkysten av den vakre øya Rhodos, i et stille område i utkanten av Tholos. De som ønsker å oppleve en bit av det tradisjonelle øylivet er ideelt plassert her, siden byen i nærheten er en sjarmerende blanding av bygninger i lokal stil og flere barer og tavernaer.

Hotellet ligger rundt 250 meter fra stranden, som er en blanding av grus og sand ved Egeerhavet. Hotellet t...

var 174kr Nå fra kun 163krper person per natt

Hotel Kalithea Sun & Sky

 
Rhodos, Kalithea
Hotel Kalithea Sun & Sky Hotel Kalithea Sun & Sky

Oversikt

Hotel Kalithea Sun & Sky er et vennlig og godt vedlikeholdt hotell med vakre hager fylt med oliven-og eiketrær. Det ligger i et rolig område på østkysten av Rhodos i Kalithea Bay, bare 6 km fra Rhodos by. Stranden er 700 meter unna, og det er et utvalg av barer og restauranter i nærheten.

TILGJENGELIG APRIL TIL OKTOBER...

var 186kr Nå fra kun 174krper person per natt

Agla Hotel

 
Rhodos, Rhodos by
Agla Hotel Agla Hotel

Oversikt

Vinner av Tripadvisor Certificate of Excellence 2014

Agla Hotel har en rolig beliggenhet på Rhodos, og tilbyr moderne innkvartering bare 50 meter fra stranden og i gangavstand til noen av byens mest kjente severdigheter og attraksjoner. Føl deg som hjemme i et av de romslige rommene som er innredet med moderne innredning med alle bekvemmeligheter av et hjem. Rommene har eget bad med badekar e...

Nylig oppdaterte priser på

Etter salget

For forespørsler etter billettkjøp vennligst sjekk vår FAQ seksjon eller logg inn til min bestilling