All Inclusive hotell i Rhodos

All Inclusive hotell i Rhodos

Velg blant et stort utvalg av de billigste all inclusive hotell i Rhodos, finn det perfekte hotellet som passer dine behov og ditt feriebudsjett. Planlegg din billige ferie til Rhodos med lowcostholidays.no og spar penger - bestill all inclusive hotell i Rhodos idag! Klikk på et av hotellene nedenfor for mer informasjon og tilgjenglighet.

Hvor?

Når?

Show Calendar Show Calendar

Preferanser?

Hvem?

 

Det er 25 overnatting valg i Rhodos:

Vis på kart

var 112kr Nå fra kun 102krper person per natt

Hotel Filerimos

 
Rhodos, Ialyssos
Hotel Filerimos Hotel Filerimos

Oversikt

TILGJENGELIG FRA MAI TIL OKTOBER -

Hotel Filerimos har en vakker beliggenhet i feriestedet Ialyssos, og garanterer avslapning og en flott familie ferie. Hotellet plasserer deg innen rekkevidde av feriestedet viktigste strand (10 minutters gange ) - ideelt for svømmere og vannsport.

Hotel Filerimos har 2 store svømmebasseng, med broer og fossefall. Bassengområdene er også omgitt av store solt...

var 112kr Nå fra kun 102krper person per natt

Hotel Kalithea Sun & Sky

 
Rhodos, Kalithea
Hotel Kalithea Sun & Sky Hotel Kalithea Sun & Sky

Oversikt

Hotel Kalithea Sun & Sky er et vennlig og godt vedlikeholdt hotell med vakre hager fylt med oliven-og eiketrær. Det ligger i et rolig område på østkysten av Rhodos i Kalithea Bay, bare 6 km fra Rhodos by. Stranden er 700 meter unna, og det er et utvalg av barer og restauranter i nærheten.

TILGJENGELIG APRIL TIL OKTOBER...

var 174kr Nå fra kun 163krper person per natt

Hotel Lymberia

 
Rhodos, Faliraki
Hotel Lymberia Hotel Lymberia

Oversikt

TILGJENGELIG FRA MAI TIL OKTOBER - Hotel Lymberia ligger i den populære badebyen Faliraki på Rhodos, kun 800 meter fra stranden. I sentrum av feriestedet finner du et livlig natteliv og rikelig med butikker og resauranter. Faliraki er det ideelle valget for deg som er ute etter en ferie med alt innen gangavstand.

Dette 3-stjerners hotellet ligger 32 km fra flyplassen, ca 40 minutter med bil. Ro...

var 194kr Nå fra kun 184krper person per natt

Belair Beach Hotel

 
Rhodos, Ixia
Belair Beach Hotel Belair Beach Hotel

Oversikt

Belair Beach Hotel ligger i den berømte bukten Ixia på vestkysten av Rhodos, bare noen skritt fra stranden. Det er mange barer og restauranter rundt Bel Air Hotel og Ixia har en fantastisk strand og utmerkede resort fasiliteter, et ideelt sted for en avslappende ferie på Rhodos - så bestill i dag!

Dette 4-stjerners Hotellet har 164 romslige og moderne rom, alle med air condition, satellitt TV, kj...

var 306kr Nå fra kun 286krper person per natt

Doreta Beach Resort & Spa

 
Rhodos, Tholos
Doreta Beach Resort & Spa Doreta Beach Resort & Spa

Oversikt

Beliggenhet

Når du bor på Doreta Beach Resort & Spa i Rhodos (Theologos), er du rett i nærheten av Sommerfugldalen og Filerimos. Dette resort-hotellet har 4 stjerner og ligger i samme område som Afandou golfbane og De syv kildene.

Rom

Føl deg som hjemme i et av de 390 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap. Med trådløs Internett-tilgang (tilleggsgebyr) på rommet holder ...

var 112kr Nå fra kun 102krper person per natt

Sivila Hotel

 
Rhodos, Afandou
Sivila Hotel Sivila Hotel

Oversikt

Hotel Sivila er et utmerket 3-stjerners hotell som ligger bare noen minutter fra den myke sandstranden i Afandou, mindre enn 16 km fra det populære distriktet Faliraki. Omgitt av vakre og velstelte hager med en fredelig beliggenhet er hotellet det ideelle valget for en avslappende og minneverdig ferie til Rhodos. Hotellet har gode forbindelser til det lokale området hvor gjestene kan nyte aktivite...

var 143kr Nå fra kun 133krper person per natt

Iris Hotel Rhodes

 
Rhodos, Afandou
Iris Hotel Rhodes Iris Hotel Rhodes

Oversikt

Iris Hotel & Studios er et moderne og avslappende familiehotell som ligger i en åsside 300 meter fra sentrum av Afandou, der du finner et utvalg av restauranter, barer, diskotek, nattklubber, butikker og supermarkeder. Hotellet ligger kun 1 km fra den berømte Afandou-stranden.

Dette hotellet har 54 gjesterom innredet i en moderne stil, alle med møblerte balkonger eller terrasser, telefon, bad ...

var 143kr Nå fra kun 133krper person per natt

Oasis Rhodes

 
Rhodos, Afandou
Oasis Rhodes Oasis Rhodes

Oversikt

Oasis Hotel er omgitt av vakre hager, og ligger 800 meter fra Afandou stranden på den greske øya Rhodos. Sentrum av Afandou er mindre enn en kilometer unna, mens Faliraki og Kolymbia er hhv 5 og 6 km unna .

Hotel Oasis består av bungalows i en tradisjonell stil blant blomster, planter og palmer, og i et hjørne av den store hagen er det en liten dyrehage med strutser, fugler, kenguruer, sauer o...

var 153kr Nå fra kun 143krper person per natt

Golden Sunrise Hotel

 
Rhodos, Gennadi
Golden Sunrise Hotel Golden Sunrise Hotel

Oversikt

Beliggende i Gennadi Village, 400 m fra stranden.

Golden Sunrise ligger i den syd østlige delen av Phodes, i Gennadi Village. Ca. 20 km fra Lindos og 60 km fra Rhodos by.På hotellet finnes det restaurant, bar med veranda, basseng snackbar, basseng, TV og spillerom, safe (ekstra avgift), valuta veksling, Internett (ekstra avgift) og mini-market. Hotellrommene er utstyrte med baderom (dusj), telefon...

var 174kr Nå fra kun 163krper person per natt

Meliton Hotel

 
Rhodos, Tholos
Meliton Hotel Meliton Hotel Exterior

Oversikt

TILGJENGELIGE mai til oktober - Det familiedrevne tre-stjerners Meliton Hotel ligger på den nordvestlige kysten av Rhodos, en km fra sentrum av den tradisjonelle og vakre landsbyen Tholos og har blitt renovert sommer sesongen 2008.

Den nærmeste stranden er mindre enn 1 km unna, og en planlagt buss starter rett utenfor hotellet 2 ganger hver dag. En minibuss er også gratis tilgjengelig fra hote...

Nylig oppdaterte priser på

Etter salget

For forespørsler etter billettkjøp vennligst sjekk vår FAQ seksjon eller logg inn til min bestilling