København by

Hvor?

Når?

Show Calendar Show Calendar

Preferanser?

Hvem?

 
 

Weekentur til København

Beliggende på øyene Sjælland og Amager, er den attraktive byen København den største byen i Skandinavia

Hovedattraksjoner:

  • Tivoli
  • Rosenborg Slott
  • Fristaden Christiania

Ideell for:

  • Familieferie
  • Romantisk helg
  • Weekendtur

Vær oppmerksom på: By skatter betales lokalt.

Utforsk København

København har en interessant blanding av historisk sjarm og flott arkitektur, og tilbyr noe for alle, enten du er ute etter en romantisk weekend eller en helgetur med vennene dine.

En europeisk storbyferie til København er en fascinerende opplevelse av gammelt og nytt. Denne livlige moderne byen har et vell av historie og det eldste monarkiet i verden. Hvorfor ikke ta en spasertur rundt i de brosteinsbelagte middelaldergater. Du kan dra til et av museene eller et galleri som København`s Bymuseum hvor du kan lære om historien til byen eller se kunstindustrimuseet. Hvorfor ikke besøke NasjonalGalleriet for å se den fine kunstsamlingen fra det 13. århundret til moderne tid. For en flott dag ute med ungene på dine, har København en utmerket Nasjonalmuseet og en interessant friluftsmuseum hvor du kan se over 100 bygninger for å vise hvordan livet var i landlige Danmark for mange år siden.

Mesteparten av sentrum av København er gågater som blir flettet sammen for å danne verdens lengste gågate, noe som er ideelt for familier på deres storbyferie. Copenhagen City er fylt med varehus og butikker, slik at du kan handle til du stuper.

København`s havn har en mer sedat atmosfære. Så hvorfor ikke ta en kopp kaffe, sitte og se verden gå forbi på en liten ferietur til København.

Tivoli i København

Hvorfor ikke besøke Tivoli ? I denne verdensberømte parken kan du se vakre miniatyr hager og massevis av spennende karuseller som vil holde barna opptatt hele dagen.

For en billig storbyferie til København, tilbyr lowcostholidays.no et utvalg av rimelig innkvartering og billige flyreiser. Så bestill nå!

Andre anbefalte destinasjoner:

Spesielt på jakt etter en storbyferie i Skandinavia? Den kosmopolitiske byen Stockholm er ideelt for unge venner eller par som ønsker et pulserende natteliv.

Rett over vannet fra København ligger den svenske byen Malmø. Hvorfor ikke kombinere de to destinasjonene å lage en dobbel storbyferie?

Viktig informasjon

Reiseinformasjon:
Språk: Dansk
Valuta: Krone
Lokaltid: GMT/BST
Lokal flyplass: København
Flytid: 45 minutter

Etter salget

For forespørsler etter billettkjøp vennligst sjekk vår FAQ seksjon eller logg inn til min bestilling